Bruger du din profil til promovering af dit brand? Så har du måske også opdaget, at du “kun” kan have 5000 venner, at du ikke kan oprette konkurrencer, og folk kan heller ikke “Synes godt om/Like”…

Facebook har gjort det muligt at konvertere din personlig profil til en Facebook-side og samtidig konvertere alle dine venner til fans!

Det betyder, at du nu har fordele som at se statistikker, have ubegrænset antal af  ‘fans’, og kan tilføje apps.

Profil-til-virksomhedsside-migrering“-funktionen kan hjælpe dig, som i sin tid har oprettet en personlig profil til din virksomhed før “Facebook sider” eksisterede eller dig, som uheldigvis og ved en fejl eller på grund af manglende viden eller dårlig rådgivning har fået oprettet en profil til din virksomhed.

På nuværende tidspunkt er det dog kun dit profilbillede og dine venner, der vil blive flyttet til din nye side.  Der er ikke andet indhold, der vil blive flyttet.  Du vil også stadig kunne logge på med din oprindelige e-mailadresse og adgangskode.

Hvorfor konvertere?
Det er meget naturligt at spørge hvorfor du skal ændre noget som virker. Men din private profil er ikke den bedste løsning til promovering af dit brand. Du kan ved at konvertere til en firma-side oprette konkurrencer, mere synlige kampagner, indhente e-mailadresser, og have et ubegrænset antal “venner/fans/Likes”.

Profil-til-virksomhedsside-migrering“-funktionen er derfor en næsten perfekt løsning for den virksomhedsejer, som hidtil har skullet forholde sig til, hvorvidt han/hun vil fortsætte med at bruge en forkert profil, men beholde sine “venner” eller starte på ny med en Facebookside uden fans, og og så igen at skulle forsøge at få vennerne til at “Synes godt om”.

Husk at downloade dine billeder og andet indhold!

Alt indholdet bliver ikke overført! Herunder billeder, information og meget mere. Det kan man dog løse ved at downloade alle profilens oplysninger og billeder vha. Facebooks “Download en kopi af dine Facebook-data”-funktion som du finder “Generelle kontoindstillinger” på din Facebookprofil.

 Har du brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte mig

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *