Har facebook en fremtid om socialt medie? Vil der blive ved med at være fremgang?
Facebook er ikke længere en hjemmeside. Det er mere en app til mobilen, og det er ENDNU mere infrastruktur end det er hjemmeside.

Ekspert i Sociale Medier, Thomas Bigum, har skrevet en artikel om dette emne, og jeg synes at han har en god pointe… På den anden side, så må jeg sige, at jeg synes ikke at vi behøver at være online konstant. Så derfor vil jeg også gøre opmærksom på en artikel om “Brødkurvfinten” af Signe Wenneberg.

Jeg er dog sikker på, at både Facebook og de andre sociale medier også i en rum tid fremover vil være et område, som er i fremgang og udvikling, og som vi alle på en eller anden måde kommer til at forholde os til.

Vil du vide lidt om hvordan du kan bruge sociale medier effektivt, så kontakt mig nu!

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *