Jeg har et mål: At skrive minimum ét blog-indlæg om måneden. Og det burde da være overkommeligt skulle man mene.

Alligevel så sker det gang på gang at jeg sidder her den sidste dag i måneden og stresser over at skrive et godt indlæg.

Hvorfor gør jeg det ikke bare en af de første dage, så er det gjort… Og indlægget vil garanteret også have en langt højere kvalitet en når jeg skal gøre det i sidste øjeblik. Måske… Nogle mennesker er beviseligt langt mere kreative når de er under et vist pres. Stress er da også – til en vis grad – ganske nyttigt. Så længe stressen ikke tager overhånd.

Okay, nogle mennesker skriver indlæg med en masse faktuelle oplysninger, som kræver en del research. Hører du bland dem, så lad være med at være i sidste øjeblik, da du meget let kommer til at tolke din research forkert eller den bliver mangelfuld, hvilket dit indlæg vil lide skade under.

Er du derimod en skribent, som skriver kreative indlæg; romaner, skriver om dine holdninger og lignende, hvor teksten kommer mere eller mindre fra hjertet, så gør det ikke noget at du skriver på et tidspunkt, hvor ordene kommer mere flydende til dig – også selv om det er ved at være deadline; altså i sidste øjeblik.

Mine indlæg består af lidt af hvert, så jeg må nok hellere tage mig sammen – skal i hvert fald ikke vente til sidste øjeblik.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *