Google tester hjemmesider for tilgængelighed for mobile enheder, og jeg har hørt, at de ligefrem sender advarsler til mobil-uvenlige hjemmesideholdere.

Betyder det, at Google nu vil straffe ikke-mobile-venlige hjemmesider? Nej, bestemt ikke.
Men det betyder, at Google tager mobil brugeroplevelse seriøst, og de kan snart begynde at bruge mobil-venlighed som et vigtigt ranking signal. Og således kan det være på høje tid at tænke på en mobil plan for dit website.

Test her om dit site er mobilvenligt

Hvorfor er mobil så vigtig for Google?
I løbet af de seneste år er det blevet en selvfølge, at fremtiden vil være det multi-screen Web. (dvs. den gennemsnitlige Internet-surfer bruger flere enheder til at fuldføre et mål).
For Google er nu næsten 50% af al trafik via mobile enheder
I denne feriesæson blev 22,5% af alle online-salg foretaget på mobile enheder
Over 80% af amerikanerne er online på anden skærm ved hjælp af smartphones/tabletter, mens de ser TV, og det er nok også tæt på det samme for danskere.
90% af brugerne skifter mellem enheder for at gennemføre et mål (som for det meste shopping)

5 trin til at gøre dit websted mobil-venlig!
For at hjælpe dig til at opdatere din viden om, hvad der gør et websted mobil-venligt websted og til at optimere dit website til mobile brugere, har Link-Assistant.Com udarbejdet en kort vejledning, der forklarer:
* Hvorfor bliver mobil-venlige er vigtig;
* Hvad gør en mobil-venligt websted;
* Hvilken mobil hjemmeside løsning til at vælge;
* Hvad almindelige fejl at undgå, når tweaking en hjemmeside til mobil;
* Og mere.
Det er alt, hvad du behøver at vide om mobil søgning. Har du et mobilsite men er ikke sikker på, om det opfylder Googles kriterier? Tænker du på at gøre dit websted mobil-venlige, men ikke sikker på, hvordan man gør det? Så spring til denne vejledning.

Hvis du benytter et af de anerkendte CSM-systemer (fx WordPress), så har deres standardtemplates som regel indbygget mobilvenlighed. Men det kan betyde at du måske skal skifte template eller få tilpasset dit nuværende.

Jeg har selv flere sites som kører på WordPress, og jeg må indrømme, at flere af dem er ikke mobilvenlige – bl.a. dette som denne artikel er skrevet på, så jeg har en lille opgave foran mig.

 Har du brug for hjælp – eller vil du bare snakke om dette emne, er du velkommen til at kontakte mig

Kilde: Nyhedsbrev fra Link-Assistant.Com

1 Comment

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *